TOTAL-KAPARÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT

1., A JÁTÉK SZERVEZŐJE és a játék IDŐINTERVALLUMA:
A Total Gyros (Élménygyár KFT; 1027. Budapest, Bem József utca 9., Nyír-Harmat KFT 4400. Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 25.) által szervezett játék 2019. július 1-én veszi kezdetét, a kaparós sorsjegyeket 2019. október 31-ig lehet beváltani a Total Gyorséttermek üzleteiben (Total Gyros: 4400. Nyíregyháza Vay Ádám Krt 4-6, Univerzum Üzletház; Total Pizzéria: 4400, Nyíregyháza Család utca 96., Total Döner és Saláta – Nyír Plaza, Nyíregyháza, Szegfű u. 75., ételudvar), valamint a partnerek által megjelölt beváltóhelyeken. A nagyértékű nyeremények sorsolása 2019. október 1-én (kedden) történik.
2. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:
 Kaparós kedvezmény-sorsjegy:
2/A: Kaparós kedvezmény-sorsjegyet minden 12. életévét betöltött olyan magyar állampolgárságú személy kap, aki a Total Gyorséttermek valamelyik üzletében (az 1-es pontban jelölt üzletek) kizárólag személyesen 2000.- Ft. felett vásárol. Vásárlása alkalmával minden 2.000.- forintos értékhatár elérésénél kap egy-egy Total Kaparóst.
2/B: A kedvezmény-sorsjegy lekaparásával és a rajta található kedvezmény/ajándék beváltásával a játékos elfogadja a játék szervezője és a játékban résztvevő partnerek által szabott kedvezmény-feltételeket. Egy játékos több nyertes kaparós sorsjegyet is beválthat, az értékhatár betartása mellett.

2/B/01: A játékban a játék lebonyolítója és a partnerei, valamint annak hozzátartozói nem vehetnek részt.
2/B/02: Lekapart kedvezmények felhasználásának módjai:

TOTAL GYROS ételkedvezmények/ajándékok

A kedvezmények/ajándékok készpénzre nem válthatóak, más kedvezményekkel nem vonhatóak össze.

Nyereményjátékban való részvétel:

2/D: A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik a 2/A és 2/B pontban meghatározott feltételeknek megfelelnek, valamint a kaparós kedvezmény-sorsjegyen lévő sorszámukkal regisztrálnak a www.totalgyros.hu/nyeremenyjatek oldalon.
2/E: A regisztráláskor a játékban résztvevő egyértelműen kinyilvánítja, hogy részt akar venni a játékban és elfogadja a játékhoz kapcsolódó játék-, valamint adatvédelmi szabályokat.
2/F: A regisztráláskor a játékos azt is elfogadja, hogy a játék lebonyolítója saját, valamint partnerei promóciós közléseire (aktuális akciói közlésére, valamint a játékkal kapcsolatos aktualitások közlésére) felhasználhatja az adatait.
2/G: Regisztráláskor a játékos elfogadja, hogy – amennyiben megnyerte valamelyik ajándékot - a játék lebonyolítója a játék promóciós céljai érdekében közölheti a róla készült anyagokat (fotók, írások, hanganyagok) az általa használt kommunikációs csatornák bármelyikén (TV, rádió, internet, újság), ellenkező esetben kizárja magát a játékból, illetve a nyereményre sem jogosult.
2/H: A játék lebonyolítója vállalja, hogy a regisztrált játékos adatait harmadik személynek (beleértve a partnereket is) nem adja ki. 

3. A JÁTÉK LEÍRÁSA:

Kaparós kedvezmény-sorsjegy

3/A: A játékban az 1-es pontban meghatározott időintervallumban, valamint a 2-es pontnak megfelelő és az azokat elfogadó játékosok vehetnek részt.
3/B: A játékos egy 3X3-as mezőben, ha három ugyanolyat kapar, akkor megnyerte azt a kedvezményt/ajándékot, amit lekapart.

Nyereményjáték:

3/D: Amennyiben a játékos a kaparós sorsjegyen lévő kóddal regisztrál a www.totalgyros.hu/nyeremenyjatek oldalon, akkor részt vesz a nyereményjátékban és esélyessé vált, hogy megnyerje a nagyértékű ajándékok egyikét.
3/E: A regisztrációs folyamat során a játékosnak egy néhány kérdésből álló közvélemény-kutatásra is válaszolnia kell. Ez annak érdekében történik, hogy segítse a Total Gyorséttermek szolgáltatásának javítását, színvonalának emelését.
3/F: A játékos csak abban az esetben vehet részt a játékban, amennyiben adatai (név, telefonszám, e-mail cím) a valóságnak megfelelnek.
3/G: Egy játékos több kóddal is részt vehet a nyereményjátékban (többször regisztrálhat), ezzel növeli a nyerési esélyeit, de egy kóddal csak egyszer regisztrálhat.


SORSOLÁS:

3/H: A nagyértékű nyeremények 2019. október 1-én (kedden) kerülnek kisorsolásra, amelyek a következők:

-              1 db 15” ASUS laptop 1 terra HDD, 4 GB RAM, a P and P Info-Tech Bt. (4400, Nyíregyháza Bocskai u. 29-31) jóvoltából
-              1 db wellness hétvége 2 fő részére a Nyírség Utazási Iroda (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 10.) jóvoltából
-              10 db 10.000.- Ft értékű Total Gyros-utalvány
-              10 db 5.000.- Ft értékű Total Gyros-utalvány

3/I: A kampány (nyereményjáték) ideje alatt a nyeremények száma növekedhet.
3/J: A nyeremények a játék szervezőjének egyik telephelyén, (Total Pizzéria, 4400, Nyíregyháza Család utca 96.) kerülnek kisorsolásra.
3/K: A nyerteseket a megadott elérhetőségek egyikén értesítjük, amennyiben 7 munkanapon belül nem tudja átvenni a nyereményét, a tartaléknyertest illeti a nyeremény.
3/L: A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak.

ADÓZÁS ÉS KÖLTSÉGEK

4/A: A Nyereményhez tartozó esetleges adófizetési vagy adózási jellegű kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.
4/B: A Kaparós sorsjegyen található nyertes kedvezmények kézbesítését (amennyiben azokat a játékszervezője ajánlotta fel) a játék szervezője viseli. A partnerek által biztosított kedvezmények csak személyes vásárlás esetén válthatóak be (ettől a partnerek saját hatáskörükben eltérhetnek).
4/C: A nyereményjáték ajándékaival kapcsolatosan felmerülő költségek (pl. a „Sorsolt ajándék” átvételének helyszínére történő utazás költségei, hazautazás üzemanyagának költsége) a Játékost terhelik.