Total gyros

Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6

Nyitvatartás:
H-Cs: 07 - 22
P-Szo: Non-stop
V: 11 - 22Total pizza

Nyíregyháza, Család u. 96.

Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10 - 22
Vasárnap: 11 - 22
+36 (30) 561 5555
0

Teendők, hogy egészségesek maradhassunk!

Teendők, hogy egészségesek maradhassunk!

Teendők, hogy egészségesek maradhassunk!

Kedves Vendégünk!

Ma délelőtt (2020. 03. 16.) „válságértekezletet” hívtunk össze, amelyben kollégáinkkal megbeszéltük a szükséges teendőket és újra felhívtuk mindenki figyelmét a körültekintő, higiénét megőrző munkavégzés szükségességére.

Jó, ha tudod, cégünk eddig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az ételkészítés során semmilyen fertőzés ne lépjen fel. Kollégáink kesztyűben dolgoznak, folyamatosan fertőtlenítik a munkalapokat és a szükséges eszközöket.

Futárjainkkal is egyeztettünk, mindenki kesztyűben végzi a munkát, indulás előtt és után is fertőtleníti a kezét, az autójában is fertőtlenítőt visz magával, amit minden címhez érkezés előtt és után is használ.

Ha úgy gondolod, szeretnéd elkerülni a legkisebb kontaktot is, akkor arra kérünk, hogy ezt jelezd: vagy telefonon keresztül a diszpécser kollégánknak, vagy neten keresztül a megjegyzés rovatban. Amilyen információkra ehhez szükségünk van: hol helyezzük el az ételt, hogy megtaláld; és hová teszed a kiszámolt pénzt.

Az is egy jó megoldás, ha bankkártyával fizetsz. Ez esetben – ugyanúgy, mint ahogyan eddig is – rendelésedkor kérd a terminált. Így egy kártyaérintéssel megoldható a fizetés, persze ebben az esetben találkoznod kell a futárunkkal.

Üzletek nyitvatartása:

A legfrissebb információk szerint (2020. 03. 16. hétfő) a vendéglátóhelyek délután 3 óráig tarthatnak nyitva, úgyhogy ennek megfelelő nyitvatartási idővel számolhatsz mindegyik üzletünkben keddtől:

Total Gyros, Univerzum Üzletház, Nyíregyháza Vay Ádám krt 4-6. (ételkiadás 15 órától 19 óráig)

Total Pizzéria, Nyíregyháza, Család u. 96. (ételkiadás 15 órától 20 óráig)

Total Döner és Saláta – Nyír Plaza, Nyíregyháza Szegfű utca 75.

Jó egészséget kívánunk minden Kedves Vendégünknek!

 

 vissza