| Egyenleg:
pont
+36 (30) 561 5555

Total Pontshop szabályzat

Total Pontshop szabályzat

Total Pontshop szabályzat

Üdvözlünk a Totalosok táborában! Azért találtuk ki ezt a rendszert, mert szerettük volna meghálálni, hogy rendszeresen tőlünk rendelsz! A lényege egyszerű: rendeléseidhez pont jár, amelyet különféle termékek „megvásárlására” használhatsz fel, ha összegyűjtöttél annyit, hogy a kiszemelt „áldozatodra” elkölthesd.

Íme a feltételek, amelyeket nem árt, ha tudsz:

- a Total Pontshopot csak webes rendelés esetén veheted igénybe. Nem véletlenül. Ezzel arra is szeretnénk ösztönözni, hogy neten keresztül rendelj tőlünk. Meglátod, ez egy egyszerű, könnyen kezelhető felület, de ha mégis lenne valami kérdésünk a rendeléseddel kapcsolatban, rögtön emeljük a telefont és hívunk!

 - Minden elköltött 50 forintod után 1 Total-pont jár ajándékba, amit a rendszer automatikusan elment és nyilvántart. Így, ha bejelentkezel a profil oldaladra és a Pontshop aloldalunkra kattintasz, akkor látni fogod, hogy mennyi ponttal rendelkezel.

 - Nem muszáj részt venned a játékban, de a pontokat, akkor is gyűjteni a fogod.

-  Ha összegyűltek az adott termék „megvásárlásához” kapott pontjaid, azokat abban az esetben veheted igénybe, ha rendeléseddel eléred az 2000.- forintos értékhatárt. Azért ennyi, mert a kiszállítás minimum összege is ennyi. Magyarán, akkor érdemes felhasználnod a pontjaidat, ha amúgy is van olyan étel, amelyet 2000.- forintért megrendelsz, házhoz szállíttatsz és kifizetsz.

- Ha elköltötted a pontodat, értelemszerűen a továbbiakban már annyival kevesebb áll rendelkezésedre!

-  Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérned a „megvásárolható” termékek körét, mert az alaptermékek mellett folyamatosan bővítjük a kínálatot!  

- Ha olyan vendégünk vagy, akivel már előzőleg kedvezményben állapodtunk meg, akkor is igénybe veheted a Total Pontshop - ot, de ebben az esetben döntened kell, hogy melyiket választod: kedvezmény vagy pontgyűjtés. Sajnos a kettőt nem tudjuk biztosítani.

- A Total Pontshop-ot csak házhozszállítás esetén veheted igénybe.