22 óráig üzemel a kiszállítás!
19 óráig üzleteinkben ételkiadásos rendszer!

Total gyros

Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6

Nyitvatartás:
H-Cs: 07 - 22
P-Szo: Non-stop
V: 11 - 22Total pizza

Nyíregyháza, Család u. 96.

Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10 - 22
Vasárnap: 11 - 22
+36 (30) 561 5555
0

Üzleteink

Üzleteink

TOTAL GYROS


Az üzlet közvetlen telefonszáma: +3620/803-01-13

Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6
(az Univerzum üzletház földszintjén)

Rendkívüli Nyitvatartás:
H-Sz: 08 - 22
V: 10-22

Ha az Univerzum előtt jársz és megkordul a gyomrod, ugorj be hozzánk! Előtted készítjük a kedvenc ételedet a legfrissebb alapanyagokból. Könnyedén parkolhatsz az üzletház előtt vagy mögött.TOTAL PIZZA


Az üzlet közvetlen telefonszáma: +3620/318-74-24

Nyíregyháza, Család u. 96.

Nyitvatartás:
Minden nap: 10 - 22

Pár éve kezdtük üzemeltetni pizzériánkat. A Család utcán, a Penny Markettel szemben egy hangulatos helyiségben várunk. Nem nagy, de nem is olyan kicsi, hogy ne tudnál bizalmasan vagy meghitten beszélgetni pároddal vagy a család többi tagjával. A pizzák mellett saláták, tészták, de tányéron felszolgált gyrostálak is színesítik az étlapot.Rólunk

Éhes vagy? Kipróbáltál már egy csomó helyet, de sehol sem kaptad meg a pénzedért azt, amire számítottál? Nem ízlett az étel vagy esetleg a fél fogadra sem volt elég? Gyere a TOTAL GYROSBA! Tudjuk, hogy elcsépelt duma, de manapság nem mindenkire jellemző az, mint ami ránk: NÁLUNK tényleg TE VAGY AZ ELSŐ!!!

Ha bejössz hozzánk, fiatal, dinamikus és baráti kiszolgálásra találsz, és nem utolsó sorban kellemes környezetben fogyaszthatod el gyrosodat. És, ami a lényeg! Megtalálsz itt mindenféle gyrost, amit csak szeretnél. Nem vagy nagyétkű? Válaszd a kistálat! Vagy ha annyira éhes vagy, hogy legszívesebben az asztalt is megrágnád? Jöhet a nagytál! Nem főzött az Ősöd vagy a párod, de mégis házias ízeket szeretnél? Kóstold meg a rántott húst, amit azzal szolgálunk fel Neked, amire éppen a legjobban fáj a fogad! Ha pedig különlegességet szeretnél: kérd a saslikot!
Akár napszaknak megfelelően is rendelhetsz tőlünk, ha valami könnyűvel akarod indítani a napod!
Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz éhes! Mi nem sajnálunk az ételekből semmit, legfőbbképp a húst nem. Célunk úgy tökéletesíteni a gyros - készítés technológiáját, hogy Te minél elégedettebb legyél.
Az eddigi visszajelzések is azt igazolják, hogy vendégeink nemcsak a gyros ízvilágát, de a mennyiségét is nagyon szeretik.
Térj be hozzánk vagy RENDELJ ONLINE!!!
Ezek után már csak egy feladatod van: élvezni a Te ízlésednek megfelelően készített igazi gyrost.

Csak aztán bírd megenni…!!!